ВИСОК КЛАС НА ОТЛИЧНА ЦЕНА

СЕКЦИОННИ И РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

Секционни гаражни врати

Най-високият клас гаражни врати на пазара не само в България, но и по света са секционните гаражни врати [1]. Те съчетават в себе си отлични топлоизолационни качества, безшумно отваряне и затваряне, както и надеждна дългогодишна експлоатация без компромиси, което останалите врати не могат да предложат.

ГАРАЖНИ ВРАТИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

Нашите гаражни врати могат да бъдат изработени в различни размери и за разлика от конкурентите си ние произвеждаме нашите гаражни врати по индивидуален проект за всеки отделен клиент. Това допринася за лесен и бърз монтаж, който не изисква допълнително къртене или иззиждане. Този подход от своя страна води до спестяване на големи допълнителни разходи на нашите клиенти.

Гаражните врати варират в размерите си от малки индивидуални врати 2500х2000, до големи двойни врати или врати за колективни гаражи с размер 6000х2500. Височината обикновено е около 2 или 2.5 метра, като това е достатъчно за влизането на повечето пътнически превозни средства.

Секционните гаражни врати имат още едно предимство, а именно позволяват вграждане на пешеходна врата в самото крило на вратата. Така имате възможност да влезете в гаража си без да отваряте цялата врата, като по този начин спестявате енергия за отопление и охлаждане. Друго предимство на секционните гаражни врати пред останалите типове врати е и възможността за вграждане на прозорци или цели прозрачни редове, което позволява естествена осветяемост на помещението отвън.

1. Ненадминати топло и шумоизолационни качества

2. Дългогодишна гарантирана безпроблемна експлоатация

3. Водещи високо технологични иновационни решения

4. Гарантиращи сигурност предложения

5. Разнообразие от дизайни и цветове устойчиви на външни атмосферни влияния

6. Снабдени с всички изисквания за безопасност на Европейския Съюз

7. Разнообразие от аксесоари улесняващи ежедневната им употреба

8. Минимална поддръжка

Всички тези преимущества съчетани със супер конкурентните и достъпни цени на секционните гаражни врати ги превръщат в категоричен избор на пазара на гаражни врати в България.

Ролетните гаражни врати – отлично решение за затварянето на Вашия гараж

Те осигуряват добра защита на помещението, надеждни и с дълъг срок на експлоатация. Ролетните врати са подходящи при липса на пространство в дълбочина на помещението, позволяват да бъдат монтирани извън помещението, като по този начин се спестява от обема на гаража.

Ролетна гаражна врата

Те са направени от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина, която е оцветена с електростатично нанесено прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят от цветовия каталог RAL. Вграждането на перфорирани ламели при металните ролетни врати позволява да се осигури добра вентилация на помещението.

Използването на топлоизолиращи метални ламели осигурява добра топлоизолация на помещението от външните температури.Ламелите са изработени от алуминий и вградена при производството им пенополиоретанова топлоизолираща пяна. Дебелината на топлоизолироните ламели е 18 мм за височина 77 мм и 22 мм за ламелите с височина 95мм. , като се осигурява коефициент на топлоизолация 2.40 – 2.8 W/M2K За да се подобри шумо и топлоизолацията на вратата водачите и праговата ламела могат да бъдат уплътнени с четки и гумен профил.

Вратите могат да бъдат боядисани в цвят от каталог RAL или с имитация на дърво – Златен дъб или Тъмен дъб. Както всички други модели и видове ролетки и врати, гаражните врати разполагат с богат избор от качествена автоматика за задвижване и дистанционно управление на отварянето и затварянето на вратата, осветление в областта на отваряне, контролиране на затварянето и осигуряване на безопастност с фотоклетки, защитна гума и т.н.