БИОКЛИМАТИЧНИ ПЕРГОЛИ

Биоклиматичните перголи са едни от най-подходящите решения, които осигуряват оптимална защита от метеорологични условия, силни слънчеви лъчи, проливни дъждове и тежък сняг, докато същевременно поддържат отлична вентилация и добри температури в помещението. Този тип перголи се различава от другите със своите вътрешни ламели, които позволяват дистанционното им регулиране.

Биоклиматичните перголи са изработени от здрав алуминий, който осигурява едновременно красив външен вид и перфектна защита от метеорологичните условия навън. Те си подхождат перфектно с различните архитектурни стилове и могат да се приспособят добре към всяка сграда или постройка. Могат да осигурят плътното затваряне на пространства, които разполагат с плъзгащи се врати, стъклени стени, щори и други.

Биоклиматичните перголи са идеален избор за всеки, който иска да разшири своето пространство, независимо дали става дума за жилищни площи или търговски. Този тип перголи предпазват от всякакви климатични условия и са изключително надеждно решение, което ще се справи с всяко предизвикателство.

И не само това. Биоклиматичните перголи разполагат с включена отводнителна система под формата на улук. Тя се грижи за бързото изтичане на течности при обилни дъждове и силни снеговалежи, като прави перголата още по-сигурна за всяко пространство.