"Алуминиеви перголи"

Алуминиевите перголи са идеалното решение за открито пространство, лятна градина или дори заведение. Те могат да предпазят почти всяко открито пространство от метеорологичните условия, като дъжд, сняг, вятър и силно слънце. Освен това те представляват дългосрочно решение за откритите площи, което няма да има нужда от подмяна дълго време. Алуминиевите перголи са леки, но издръжливи. Материалът е изключително устойчив на атмосферните промени, което го прави един от най-предпочитаните за подобна конструкция. Перголите от алуминий са добра инвестиция, която дълго време ще предпазва вашия дом или вашия бизнес от непредвидимите метеорологични условия.

Предимства на алуминиевите перголи

Алуминиевите перголи са изключително популярен избор за поставяне както у дома, така и в заведения на открито. Те разполагат с редица предимства, които ги правят толкова предпочитани.

Алуминиевите перголи са изключително издръжливи на метеорологични условия – те издържат на силен вятър, дъжд, сняг, силни слънчеви лъчи и други.

Перголите от алуминий могат да бъдат автоматизирани с електромотор, който да се управлява с дистанционно или единичен бутон. По този начин ще си осигурите комфорта и лесното отваряне и затваряне на крилата на перголата. Когато те са затворени, перголата може да предпазва не само от силните слънчеви лъчи, но и от проливни дъждове и от тежък сняг.

Можете да добавите и прозрачни ветрозащити, които ще се погрижат да предпазят вашите отворени площи и да удължат максимално времето за използването им. Допълнително те ще предпазват от силни ветрове и ще ви позволяват използването на външното ви пространство дори и при лоши метеорологични условия.

Алуминиевите перголи имат максимална ширина от 10 метра, както и максимална дължина също от 10 метра. Свързващите им елементи са произведени от неръждаема стомана, а покривната част – от специален PVC текстил с особено добри топлоизолационни свойства.