ПВЦ дограма

Плъзгащи врати / Врати със задвижване, повдигане и плъзгане

ВРАТА С ПОВДИГАНЕ И ПЛЪЗГАНЕ – ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Идеалното решение за тези, които желаят комфортно свързване на интериора с терасата и панорамна гледка, благодарение на голяма остъклена площ, е използването на врата – плъзгане с повдигане HST 85mm. Безспорно предимство на този тип балконски врати е изработката им с големи размери на конструкцията. Ширината на крилото може да бъде от 800 mm до 3000 mm ширина и до 2700 mm височина, изработени в бял цвят, което позволява да бъде изработена врата с повече от шест метра остъкление.

Големите прозорци премахват всички ограничения, спестяват място и позволяват свободно оформяне на пространството в дома.

Специалните механизми на обкова позволяват плъзгане на огромните крила с използване на минимална сила. Въпреки своите размери, повдигащо-плъзгащите врати hst 85mm. са супер ефективна бариера срещу студа.

В същото време разнообразието на конструкцията позволява използването на различни версии и подреждания на подвижните крила и фиксирани части, така че едно, две или дори четири крила могат да се отварят независимо едно от друго.

ДЪЛГОТРАЙНОСТ И КОМФОРТ

Във вратите HST се използва специализиран прозоречен обков, гарантиращ, че крилото свободно и без най-малката съпротива ще се премества спрямо себе си и неотваряемите части от конструкцията. От друга страна, адекватната херметичност на пространството между движещите се крила на вратите HST, когато те останат в затворено положение, е осигурено от специална подредба на припокриващи се вложки, оборудвани в система от фалцови уплътнения.

Допълнително предимство на повдигащо-плъзгащите врати HST при оформяне на нежилищна и жилищна площ е фактът, че за разлика от класическите отваряеми балконски прозорци, те не навлизат в жилищното пространство след отваряне, като по този начин оставят по-голяма използваема площ.

ЕДНА СИСТЕМА – ТРИ ВАРИАНТА НА ИЗРАБОТКА

Новостта, предложена от Аluplast, е модулна конструкция, която позволява три допълнителни конфигурации на продукта в зависимост от очакваните термични параметри. Благодарение на свободата на избор от различни комбинации профили в частта на преградата на вратите и в праговата част, съществува възможност за избор между три варианта: Basic, Standard и Premium, които в съчетание с възможността за използване на енергоспестяващи стъклопакети с ширина до 51 mm, позволяват постигането на много висока топлоизолация на конструкцията.

НИСЪК ПРАГ! ДОМ БЕЗ БАРИЕРИ? РАЗБИРА СЕ!

Вратите HST са модерно и безопасно решение, предназначено да премахне всякакви бариери. Ниският праг на вратата с височина 48 mm, който може да бъде вдълбан от страната на помещението на цялата си височина, отговаря на изискванията за конструкции без архитектурни бариери и позволява лесно влизане и излизане. Благодарение на това решение е възможно изравняване на прага с повърхността на пода и така напълно се премахват архитектурните бариери. Специално оформеният праг позволява да бъде свързан с допълнителни системни профили, като например разширения.

В същото време разнообразието на конструкцията позволява използването на различни версии и подреждания на подвижните крила и фиксирани части, така че едно, две или дори четири крила могат да се отварят независимо едно от друго.

HST 85 MM FIXFRAME. ОЩЕ ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА

Новото системно решение hst 85 fixframe с много тясна рамка във фиксираната си част отговаря на изискванията за максимизация на остъклените повърхности, увеличаване на количеството светлина в помещенията и ефективно използване на топлинната слънчева енергия.

особено тесният профил във фиксираната остъклена част осигурява по-голямо проникване на светлината в жилищното пространство – за по-високо качество на живот и допълнителна слънчева топлина!