Алуминиеви системи за плъзгане

Алуминиева дограма

Система Е19

Ε19 е система с отваряне, тип плъзгане, която съчетава функционалност и сигурност, дълготрайност и естетика и всички технически характеристики, които са стандартни за архитектурните системи на ЕТЕМ. Системата е проектирана с 32 мм ширина на касата и предлага широка гама от декоративни решения и предложения за всички видове конструкции.

Система E52

E52 е система тип плъзгане, която принадлежи към новото поколение системи с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ. Тя предлага отлични топлоизолационни и звукоизолационни характеристики в своята категория. Предназначена да удовлетвори естетическите и функционални потребности, система E 52 предлага широка гама от профили, както с прави, така и със заоблени форми, които предоставят гъвкавост при изграждане на една много широка гама от типологии.

Система E50

Е50 е една от най-новите системи за плъзгаане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане...