За нас

23

години опит

Фирма „БЪРЦЕФ“ е основана през 1994 година и от тогава предлага вече две десетилетия на своите клиенти качествени продукти и услуги. Като утвърден производител на PVC и алуминие-ва дограма, капаци вътрешни и външни щори, заедно със своите партньори задоволява съвременните изисквания и търсене на пазара на продукти като, дървени прозорци, капаци и врати, всякакви видове стъклопакети, витрини и продукти от стъкло, сенници, гаражни врати и охранителни ролетки, интериорни и блиндирани врати.
Тази широка гама продукти и услуги „БЪРЦЕФ“ ЕООД предлага в съответствие на Европейските изисквания за качество и контрол. За целта служителите във фирмата са преминали специални обучения за прилагането им. От няколко години насам дружеството упражнява дейността си и на Европейския пазар, като напоследък се повишава интереса на клиенти от Северна и Западна Африка, както и Южна Америка. Специално за износа сме изградили мрежа от търговци, които познават и предлагат продукцията, обслужват клиентите на три езика, съдействат за изготвянето на документи, организират транспорт, както на цели камиони така и на групаж по суша и вода.

Всичко това се случва благодарение на нашите коректни партньори и клиенти, на които сме изключително признателни и им пожелаваме здраве и успешен бизнес.